GLADDE PALING

will be playing at the brand new drum ’n Bass festival DOPA in Rotterdam!

Gladde Paling

Noem het een trigger-happy drop extravaganza, noem het ravey of noem het gewoon een op dubstep en drum ’n bass geïnspireerde trip down memory lane met samples van oude DOS-videogames. Maar hoe je Gladde Paling ook wilt noemen, de resultaten tot nu toe zijn verbluffend.

In iets meer dan een jaar heeft hij het Nederlandse toneel stormenderhand veroverd. Hij slaagde erin om binnen een jaar méér dan 750.000 keer gespeeld te worden op Spotify. Het recente optreden van Gladde Paling op Rampage Open Air is een prestatie waar de meesten alleen maar van kunnen dromen, laat staan ​​zo snel bereiken.

Niiet alleen de prestaties maar ook de ambities van de meme-geïnspireerde producer zitten in een versnelling. Zijn recente ondertekening bij MB Artist Agency komt op het perfecte moment, wat duidt op nog veel meer optredens. Ook heeft hij in augustus 2022 een debuutalbum uitgebracht met de naam Dansmuziek.

Gladde Paling is gericht op het geven van zo heftig mogelijke DJ-sets. Een combinatie van waanzinnige drops met nostalgie, memes en alles wat echt werkt. Hij streeft ernaar om de energie tijdens de sets zo hoog mogelijk te houden met veel wisselingen zodat luisteraars niet weten wat ze echt kunnen verwachten. Gladde Paling was altijd al geïnteresseerd in dubstep, maar het is een beetje een niche. Het hebben van deze formule en het zien werken geeft me voldoende redenen om in deze richting door te gaan.

SO WHAT ARE YOU WAITING FOR

Get your tickets for DOPA festival now!